Obratovalni čas

        Pomlad

Ponedeljek  -  Zaprto!
Torek  -  Zaprto!
Sreda  -  Zaprto!
Četrtek  -  Zaprto!
Petek  -  Zaprto!
Sobota  -  10:00 - 20:00
Nedelja  -  10:00 - 20:00
Prazniki  -  10:00 - 20:00

 


Velja od 1.5.2018. Objavljen odpiralni čas lahko ob dogovoru in predhodni najavi priredimo in organiziramo drugače.

 

NAMESTU.SI

Casa del papa

 
 
Vsi razpoložljivi piknik-prostori se nahajajo na atraktivnih lokacijah, neposredno ob reki Iški. Nekateri se razprostirajo po večjih travnatih površinah, kjer so možne tudi športne aktivnosti, drugi pa so nekoliko bolj odmaknjeni v gozdičkih in omogočajo več zasebnosti.

Prostori so opremljeni s kamnitim kuriščem, možna je izposoja plošče ali mrežice za peko.

Elektrike na prostoru ni, za glasbo lahko uporabljate akumulator ali baterije. Sanitarije se nahajajo ob gostišču v bližini. Pijačo je možno hladiti v reki Iški, saj je dovolj hladna; hlajenje tort ali slaščic pa vam omogočamo v hladilnikih lokala.

Cena najema piknik prostora je 3,00 EUR na odraslo osebo. V primeru večje skupine se prizna popust.

Plačilo najema je na dan piknika ob prihodu. V primeru slabega vremena se lahko piknik prestavi na kasnejši razpoložljiv termin, oz. odpove brez dodatnih stroškov.


Za več informacij ali predhodni ogled piknik prostorov nas lahko pokličete direktno v Gostišče Iški vintgar 01/3673-212 v času obratovanja, na mobilno številko 070/801-807 – IVANA, ali pa nam pišete na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .